Trouwreportage

Wil jij ook graag een trouwreportage van jullie trouwdag? Schakel dan een trouwfotograaf in! Ik help jullie graag aan de mooiste foto’s van deze unieke dag. Vooraf bespreek ik graag jullie wensen, zodat ik precies weet wat er van mij verwacht wordt. Zo zorgen we samen voor de mooiste resultaten. Het is mijn bedoeling een trouwreportage te maken die er puur en oprecht uitziet. Zodoende meng ik mij dus graag in het publiek en leg ik vast wat ik zie. Op die manier krijgen we beelden die exact de essentie van jullie trouwdag weerspiegelen.

Aanvullende wensen?

Heb jij aanvullende wensen voor jullie trouwreportage? Dat kan! Als breed inzetbare fotograaf ben ik bekend met allerlei fotografie technieken. Zodoende kunnen we ook een korte shoot doen tijdens jullie trouwdag, waarbij we rekening houden met positie, locatie en natuurlijk belichting. Het is ook mogelijk een trouwreportage op film vast te laten leggen. Vanuit mijn netwerk dat ik over de jaren heen heb opgebouwd, kan ik een videograaf meenemen naar jullie trouwdag, zodat jullie naast een fotoreportage ook een trouwfilm krijgen. Tevens is het mogelijk een second shooter mee te nemen (voor wanneer je bijvoorbeeld een bijzonder groot feest hebt of er meerdere locaties zijn) en/of een green screen in te schakelen. Als aanvulling op jullie trouwreportage is het leuk foto’s van de gasten te laten maken voor een green screen, zodat wij hier een mooie achtergrond voor kunnen maken die vervolgens dient als een aandenken aan de speciale dag of als bedankkaartje bijvoorbeeld!

Stel je vragen

Heb je nog vragen omtrent bruiloft fotografie in Rotterdam of omstreken, of wil jij meer weten over mijn andere diensten? Neem dan contact op en stel je vragen! Je kunt mij bereiken via mail op info@eveliendehaasfotografie.nl of telefonisch op 06-10802662.

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!