Als fotograaf in de omgeving van Rotterdam heb ik al veel verschillende shoots gedaan. Zodoende heb ik talloze trouwdagen meegemaakt, professionele (zakelijke) portretten gemaakt, creatieve portretten ontwikkeld en zelfs met een mobile green screen studio gewerkt. Ben je op zoek naar een kundige fotograaf nabij Rotterdam? Dan zit je hier goed! Voor elke situatie is er wel een mooie foto te maken en daarover ga ik graag met jou in gesprek.

Verschillende diensten

Ik ben breed inzetbaar als fotograaf in de omgeving van Rotterdam, daarom bied ik meerdere diensten aan. Door de jaren heen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan en zorg ik er keer op keer voor dat je de beste foto’s krijgt die voor verschillende doeleinden te gebruiken zijn. Denk bijvoorbeeld aan een fotoalbum, een digitaal fotoalbum, een portfolio of een profielfoto. De fotografie die ik het meeste in Rotterdam en omgeving uitvoer is het volgende:

 

 

Voor elke situatie kunnen wij samen tot de mooiste ideeën komen. Ben je op zoek naar een fotograaf voor een feest in Rotterdam of in de omgeving? Ook dan ben ik je graag van dienst! Door mijn ervaring met huwelijksfotografie kan ik ook andere feestdagen vastleggen, op de manier die jij graag wenst. Wanneer gewenst kan ik een videograaf of een ‘second shooter’ meenemen om de gehele dag of avond vanuit een ander perspecties vast te leggen.

Kies ook voor bijzondere foto’s

Houd jij ook van bijzondere en creatieve foto’s? Daar help ik graag mee! Neem gerust contact met mij op om jouw wensen kenbaar te maken en te overleggen ik wat er mogelijk is. Ik ben te bereiken via mail op info@eveliendehaasfotografie.nl of telefoon op 06-10802662.

Contact mij per e-mailContact mij per telefoon