Wil jij graag foto’s of video’s die genomen worden vanuit de lucht, dan hebben wij de beste oplossing voor jouw bruiloft of evenement. Drone fotografie geeft je een unieke kijk op uw bruiloft of evenement. De drone fotografie zal worden uitgevoerd door onze ervaren partner FLYADRONE.  Onze partner maakt voor u fantastische opnames. Ervaar kwaliteit op een ander niveau. Maak gebruik van onze gecertificeerde drone piloten om uw bruiloft of evenement uniek vast te leggen. Met onze bruiloft fotografie is dit een unieke en prachtige combinatie.

Bekijk de website van onze partner: https://flyadrone.nl/

Kies ook voor DRONE foto’s OF VIDEO’S 

Houd jij ook van bijzondere en creatieve foto’s? Daar help ik graag mee! Neem gerust contact met mij op om jouw wensen kenbaar te maken en te overleggen ik wat er mogelijk is. Ik ben te bereiken via mail op info@eveliendehaasfotografie.nl of telefoon op 06-10802662.

Contact mij per e-mailContact mij per telefoon