Bruiloft 23-06-18 van *Rick & Jolon*

Sharing is caring!

Bruiloft 23-06-18 van *Rick & Jolon* Samen met Rick & Jolon kon ik nog even 1 dag voor mijn vakantie een mooie bruiloft meemaken.Jolon had een prachtige suite in het Nhow Rotterdam op de kop van Zuid. Met een geweldig uitzicht over Rotterdam kon ze zich klaar maken voor de grote dag. De Erasmusbrug als decorstuk in mijn foto’s te mogen hebben vond ik heel bijzonder. Samen met schoonmoeder en vriendinnen was het een gezellige boel. Al waren de zenuwen zo nu en dan moeilijk te bedwingen, is alles goed gekomen en Jolon was op tijd omgetoverd tot een sprookjes prinses. De trouwerij zou plaatsvinden bij het Lommerijk aan de Bergscheplas.

Het was super mooi weer dus er kon mooi buiten worden getrouwd. Na het Nhow hotel mocht ik eerst nog met Jolon op een bootje springen die voor de Lommerijk zou aanmeren. Dit was ook het moment waar Rick Jolon voor het eerst zou zien. Samen met hun dochtertje Sehla stond hij al vol spanning te wachten tot het bootje eindelijk zou aanmeren. Wat een mooi moment… De gasten stonden ook allemaal langs het water te wachten om vervolgens naar de prachtige trouwopstelling te verhuizen.

De meeste huwelijken worden voltrokken door een trouwambtenaar die het bruidspaar maar enkele minuten ontmoet heeft vooraf. Rick en Jolon hadden dit anders (beter) geregeld. Een van Jolon’s vriendinnen heeft de ceremonie voor haar rekening genomen. Zeker dat deze hierdoor veel persoonlijker is gewordene en leuk voor mij, meer vreugde tranen hebben gerold! Na de ceremonie werd er gefeliciteerd met de bijbehorende bubbels en daarna mocht ik het bruidspaar even ontvoeren voor een fotoshoot.

Fotoshoot op de Kop van Zuid

We zijn hiervoor weer terug gereden naar de Kop van Zuid. Voor mij is dit voor alsnog in Rotterdam een van mijn favoriete locaties voor een bruidsstoot. De mooie Erasmusbrug, de Euromast, Fenixlounge, Walhalla Theater en Hotel NewYork zijn allemaal bereikbaar en geven een mooi Rotterdams karakter aan de shoot. Omdat Rick en Jolon wel van wat geks houden schroomde ze geen seconde toen er gevraagd werd of ze binnen bij het flipperkast-museum foto’s wilde maken. Ik vond het erg spannend omdat het licht daar niet heel makkelijk fotograferen is…. maar het resultaat is echt super leuk geworden.

Na de fotoshoot zijn we weer terug naar de feestlocatie gereden waar de BBQ al klaar stond. Na het eten druppelde de avond gasten binnen en kon het feest beginnen. Zowel Jolon als Rick hebben een kledingwissel gedaan om ook lekker te kunnen swingen en feesten. Volgens mij is dat helemaal goed gekomen.